onsdag 18 november 2015

Krasch

Vi hade planerat och fixat för att klä ut oss till Halloween, men de andra ville inte...eller kanske vågade inte sticka ut, så det blev lite småpiff för att ändå vara lite Halloweenig på festen och bowlingen. Värdparet gav alla tjejer djävulshorn och grabbarna fick en slips med halloween tema på.


Mat, skratt och lite dans sen bar det av till bowlingen. Och gud vad jag bowlade dåligt!! ( men jag var som tur inte sämst, det fanns nog en sämre bland 23 stycken).

Så hade jag bråttom och såg inte att någon hade spillt på golvet, pang sa det, krasch sa det i sidan och oj vad det gjorde ont. Tappade luften, men ändå ni vet...jag kan själv. Upp på benen, bita ihop...oj, oj...fortsatte ut i natten, in på ett dansställe, dansade och hade roligt...

Lånad bild


....tills söndag morgon, mina revben!!. Hjälp, kunde knappt röra mig. Så ont! Troligtvis har jag fått en spricka och nu går jag och läker...sakta. Vissa dagar tror jag att nu är jag bra, jag kan börja röra mig lättare och så pang ondare igen. Folk berättar, en till två månader tar det nog allt...minst.

Krasch sa datorn också, tjura, rensa och starta från scratch. Konstigt nog blir man som låst till en dator och att använda mannens dator kändes bara konstigt och besvärande. Man är ett vanedjur, inrutade beteende. Nu börjar jag få fason på den, tror jag. Men det är mer jag vill få i ordning innan man känner att allt är på topp.

Som en änglakör med en ängel skred jag in i rummet...


Trots kraschade revben och dator, går livet vidare, något lugnare. Igår firade jag mannen med ett restaurangbesök på kvällen, dagen till ära. Escama i Malmö, en hyfsat ny Tapasbar med mysig atmosfär, god mat och ett trevligt koncept. Jag rekommenderar det varmt, till er som har vägarna förbi.


Vilken räka...


Imorgon Torsdag, då ska jag träffa lite bloggtjejer och fnissa med, det ska bli roligt. Längtar tills imorgon, vad ska ni hitta på då??

Kram Kajsa


7 kommentarer:

 1. Vilken smäll! Så flera kraschar på en gång då.
  Hoppas att det reder sig så fort det kan.

  Jag ska faktiskt gå på en prova på stund på silversmide=))
  Dom har öppet hus och då fanns bland annat silversmide.
  Och oljemålning. Så det ska jag göra ikväll.

  Hoppas att ni får en urmysig kväll!
  Kram Hannis

  SvaraRadera
 2. Oj! Vilken otur du har haft. Hoppas du känner dig bättre. Tråkigt med datorn. Ska bli kul att träffas i kväll. Du är så välkommen Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Så fort det händer, och så ont det gör
  länge. Känner väl till det, har en son som
  spelar hockey.
  Var rädd om dig
  Kramar/AM

  SvaraRadera
 4. Men vännen då. Du måste vara rädd om dig.
  Själv är jag förkyld, hostig och ont i halsen (även om halsen är bättre nu). Jag hoppas jag kommer ikväll så jag inte blir sämre under dagen. Om inte så ses vi ikväll.
  Ha en fin dag i sakta mak

  Kramar
  Lene

  SvaraRadera
 5. Aj aj aj, för att "drösa i backen" så. Numera slår man sig så hårt :( Jag älskar utklädning och temafester. Jobbets årliga julfest närmar sig och det brukar vara jag som fixar. I år blir temat Hawaii. Ska bli skitkul.
  Ha en fin torsdag.
  Kram Petra

  SvaraRadera
 6. Stackars dig! Vet hur det känns, eftersom jag halkade nerför min källartrappa för ganska många år sen, och fick ett sprucket revben till följd. Det tog flera veckor att bli bra. Annars lät ju kvällen riktigt rolig.
  Restaurangen såg trevlig ut. Inga dålig räkor!!!
  Ha det bra och ta det lugnt.

  Kram Ingela

  SvaraRadera
 7. Vilka jobbiga krascher! Krya på dej!
  Tapas, helt min stil som du kanske förstått!

  SvaraRadera