söndag 22 november 2015

Fotoutmaning - Ensamhet

Söndag morgon, kör mannen till jobbet. Det råder snökaos på vägarna, fast inne i stan är det ganska "torrt". Det har ju mest varit snöblandat, så det är ju slaskig där det ligger. Ger mig av mot skogen, det vräker ner snöblandat regn, stora våta droppar och termometern säger 2 plus. Det är inte många ute just nu och vägarna ligger nästan öde.På småvägarna är det lite mer slaskigt och halt, så då får man vara försiktig. Trots det lite mulna vädret, så är ändå ljuset magiskt, idag när det känns lite öde ute på vägarna.I skogen, där det brukar sjuda av liv, joggare, promenerande, hundar och barnfamiljer är det folktomt. Idag är jag nästan helt ensam, ser bara några parkerade bilar, men inga människor. Jag ger mig av neråt stigen och in bland träden. Letar efter pinnar, som ska dekorera mitt fönster.Det är kallt och blött, mina vantar blir snabbt blöta och fingrarna stelfrusna. Fötterna känner att det är kallt och jag tröttnar snabbt på att irra omkring bland träden. Tar två pinnar och åker hem igen, lite kall och frusen.

Hemma ska det röjas lite och förberedas så smått inför nästa helg, då blir det den årliga glöggfesten. Men redan på fredagen har vi bjudit hem på julbak med bubbel, då ska vi bubbla av glädje.

Fler fantastiska fotoutmaningar ser ni inne hos Maria & Kristina.

Ha en fin söndag alla underbara människor

Kram Kajsa

11 kommentarer:

 1. Skogen är en underbar plats att vara på. Mitt andra hem. Önskar dig en fin söndagskväll!

  SvaraRadera
 2. Underbart bidrag. Hoppas dina fingrar har tinat nu. Tack själv för en fantastisk kväll i torsdags. Jag är så glad att vi har träffats. Vi har så mycket att prata om hela tiden. Härligt gäng är vi. Ha en härlig kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Vilka fantastiska bilder du tagit! Skåne kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta även om "vintern" där är vrålblåst och regn.
  Vad härligt det låter med julbak med bubblande glädje! Precis så skall det vara!

  SvaraRadera
 4. Jag gillar den där ensamheten. Kanske inte med snön men med tystnaden=))
  Vackra bilder!

  Silversmidet var jättekul! Nu var det mest teoretisk information men funderar på att anmäla mig till en kurs nästa termin.
  Kram Hannis

  SvaraRadera
 5. Det är härligt att gå i skogen och filura. Jag älskar trädalleer. Gillar den första bilden görmycket.
  Ha en fin start på veckan.
  Kram Petra

  SvaraRadera
 6. Vilken fin dag, din text blir liksom som en saga. Jag hoppas du hinner få till det innan helgen. Stor kram ❤️

  SvaraRadera
 7. Vackra bilder från din tur till skogen. Kram Åse

  SvaraRadera
 8. Fina bilder, ett vackert inlägg.
  Och ha en bra vecka
  Kramar/AM

  SvaraRadera
 9. Fina bilder. Mysigt med snö men kyligt... Kram

  SvaraRadera
 10. Här försvann vår lilla snö i natt så nu är det som vanligt, slask, suck.... Hoppas på en vit jul i alla fall. Fina bilder. kramisar Tina

  SvaraRadera
 11. Fina novemberbilder av vårt vackra landskap i söder.
  Kommer vi att få en vit jul tro?

  SvaraRadera