torsdag 26 november 2015

Med lite gruff blir det bra

För en vecka sedan var det inget gruff, då fyllde vi bloggtjejer & Blomman kvällen med skratt, samtal, god mat och pyssel. Flower of Fame hade bjudit in för en härlig kväll.


Det stickades, syddes, målades kulor, trädde clementin hänge och snördes. Kvällen bjöd på värme, skratt och samtalsämnen som aldrig tar slut. Det är ett härligt gäng tjejer att få glädjen att umgås med.
Under kvällen testade jag att snöra en gran. Hade snubblat över en liten DIY video på nätet, som jag fick titta på ett par gånger, som jag ville testa. Limma och vira och blåsa torr med en fön. Fast min fick torka klart hemma istället.Granen blev perfekt så här in för advent och vårt glöggparty.

Lagom till glöggpartyt, så är det  dags att pynta för att få rätta stämningen. Förre helgen åkte jag ut i skogen och hämtade lite pinnar för att göra en fönsterdekoration. Man har en tanke i huvudet, men inte riktigt klart. Mannen skulle hjälpa mig och kom med den fina iden att sno in pinnarna i rött band. Sen var det att bygga ihop dem, två stycken och test hänga i fönstret, men det blev inte helt bra.

Det var för denna kreation jag frös fingrarna av mig.

 Så fundera om, ta bort en pinne och voila, det blev en snygg juldekoration i fönstret. Som vanligt när jag och mannen jobbar ihop, blir det lite gruff. Två starka viljor med idéer, men ändå så blir våra resultat ihop jättebra. Jag tycker vi är ett bra team ihop oavsett lite gruff under vägen.

Nu är det full fart med pyntning, julbak, bubbel och vänner och snart är lördagen här för att fylla lägenheten med skratt och rop.Ha en fin helg!!

Kram Kajsa
10 kommentarer:

 1. Mysigt med pysselkvällar!
  Tycker att det blev så fint i fönstret.
  Galen i grenar...så galen att jag snor dom av min hund=))
  Han hittar alltid dom bästa, hehe

  Ha en härlig helg/ Kram Hannis

  SvaraRadera
 2. Så kul att du tyckte det var trevligt hemma hos mig. Visst är det härligt när det finns så mycket att prata om. Ser fram emot fler träffar. Så fint det blev med din pinndekoration. hoppas ni får ett trevligt glöggparty. Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Åh, det är ju roligt att pyssla. Ser allt ett par saker jag skulle kunna tänka mig att göra ;)
  Ha en riktigt bra fredag.
  Kram Petra

  SvaraRadera
 4. Vilken fin gran du pysslade ihop! Jättefin.
  Åååhh vad jag saknade er. Jäkla typiskt att man ska bli förkyld med hosta så man nästan hostar ut lungorna. Men jag tar igen det nästa gång. Hihi jag tar för givet att det blir en nästa gång. Hmm kanske här hemma?! Ja varför inte.
  Ha en fin dag

  Kramar
  Lene

  SvaraRadera
 5. Vad mycket fint. Jag gillar att pyssla men gör det alldeles för sällan. Kram Anette

  SvaraRadera
 6. Så snyggt... älskar grenar i inredningen!
  Och lite gruff, ja det blir det här med ibland.
  Fin första advent till dej!

  SvaraRadera
 7. Så mysigt ni verkar ha det med pysslandet. Jättefina grejer.
  Önskar själv jag hade mer tid till sånt, men nu är det mest julmat, klappar, städning och kalas. Fast det är också kul.

  Ha det bra och kram!

  SvaraRadera
 8. Ni verkar ha riktigt kul ihop.

  SvaraRadera
 9. Vad trevligt det ser ut och vilket fint resultat!
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 10. Vad fint och vilket trevligt resultat det blev. Underbart. Vill du är du välkommen att hänga på bloggutmaning inne hos mig.

  Ha en fin söndagkväll.

  e-kram - Tatjanis

  SvaraRadera