lördag 20 januari 2018

Vad tiden kan trilla på snabbt...redan 20 dagar in på det nya året. Ska det verkligen gå så här fort?

Så här såg det ut dag 1 -  2018


Jag har kommit till ett läge där jag känner att jag inte hinner med, jag kan inte tänka helt klart och får inte gjort det jag vill. Hela 2017 var ett sådant år. Är det någon som känner likadant?

Visst fyllde vi förra året med en massa roliga saker - Weekendmys i  Köpenhamn, Bohuslän och Gdansk, Minisemester i Ungern, Stughäng, soffhäng, konserter, vänner, grill och poolparty, utekvällar, löprunder, matfestival, trädgårdsfestival.....

Vår i Köpenhamn

Utekonsert på favoritstället Sankt Getrud

Trädgårdsfestival

Poolhäng

Och regniga dagar


Dessutom blev jag en smula mer aktiv, tog mig ut i löparspåret och deltog i ett par olika lopp. Vissa mer utmanande än andra. Det ska jag satsa på i år igen och vårruset är redan inbokat för i år.Löparskor och en härlig park

Mitt stora dragplåster på midnattsloppet, hade det inte varit för henne hade jag nog gett upp

Utmaning nr 2 - 5 km i kuperad terräng, men så häftig i kalkbrottet
Ändå känns det som jag missat en massa saker. Tokigt!

Så vad vill jag uppnå?
Varför hänger inte hjärnan med?
Är det åldern?Tror jag ser år 2018 som ett oskrivet blad och börjar om igen....

Igår tog vi det lugnt, idag träffar vi vännerna en stund och imorgon kanske vi når skogen. Ganska lugn och skön helg. Det behövs när jag har gått och fått ont i musklerna från nacken ut i armen. Bara att stå ut och göra mina övningar.

Hur ser er helg ut?

Slut gnällt för idag och ett siktet inställt mot ett fantastiskt 2018!

Bjuder på en bild av min lille familj...det är så här vi fungerar ihop.


Kram Kajsa

6 kommentarer:

 1. Jag kan inte mer än hålla med dig om att tiden går lite för fort. Man hinner liksom inte med. Dagarna bara susar förbi. Ditt/ert 2017 ser ut som det var ett kanonår. Inte för att jag hade ett dåligt år men jag måste erkänna att jag är lite avis på dig för att du är ute och springer. Det vill jag också kunna göra. Men det kan jag inte så det är bara att gilla läget.
  Min helg har varit lugn med träff av fina vänner igår kväll. Idag kommer bli en lugn dag, men soffhäng och träff av vår tv tror jag.
  Ha en fin dag

  Kramar
  Lene

  SvaraRadera
 2. Du ser ut att ha haft ett härligt år.
  Håller med om att tiden rusar och man inte hinner allt man föresatt sig. Vi var borta väldigt mycket förra året, så nu har jag bestämt att jag ska vara hemma lite mer. Ta det lite lugnare och koppla av mer. Ta härliga promenader och bara vara.

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 3. Du hann med många trevliga saker under förra året. Jag tycker tiden går fortare och fortare ju äldre jag blir. Inte dumt att ha ett dragplåster och utmana sig själv.
  Vilket härligt gäng.
  Jag önskar dig ett fint 2018
  Kram Bosse Lidén

  SvaraRadera
 4. Ibland vet man inte var all tid blir av. Men man får bara hänga med och njuta av allt så gott man kan. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 5. Jag känner också att tiden går så fort, för min del tror jag att det är åldern. Du hann med väldigt mycket förra året och när jag gjorde min årskrönika på bloggen, upptäckte jag samma sak.
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 6. Ja, fartvinden gör att man får ta ett fast tag - bara att hänga med. ;)
  Du summerar ju en hel del härligheter. Säkert blir också 2018 ett fint år. Man får helt enkelt tillåta sig att landa och ta ett litet steg i taget.
  Fortsatt härlig februari!
  Kram Mia

  SvaraRadera