fredag 1 januari 2016

Dag ett
Det har tystnat ute och det är ganska folktomt . Plusgrader med sådär lagom grått och småfuktigt väder  när jag tar en runda i parken. Ser spår efter ett nyår lite överallt, känner glädjen i luften. De säger att den Ryska vargavintern är på väg....vi får se vart den tar vägen.


Ett nytt år inleds, ett nytt liv, nya erfarenheter, nya utmaningar, nya intryck....vi sa det till varandra på 12 slaget att nu fyller vi 2016 med fantastiska saker. Redan den 4:e tar vi iväg på en mini mini semester, det ska bli skönt.


Året som gick, ja det var ett fantastiskt år det med. Vi fick nya vänner under årets gång, åkte på en lärorik resa, byta jobb och försökte fylla året med glädje. Det är väl så det känns nu att man ska fylla livet med glädje och bra saker. Låta bli att fylla på med negativ energi, sortera bort och leva. Jag försöker i alla fall varje dag, det är en bra start.


Idag blir det inte mycket liv i huset, mannen jobbar och jag ska försöka säga schas till julen. TV slår jag på lagom till Ivanhoe, det är ju ett måste att få kolla in Ivanhoe, Rebecca och vackra Lady Rowena.

Jag önskar er alla en god fortsättning till ett fantastiskt 2016


Kram Kajsa

5 kommentarer:

 1. Så vackra bilder. Ja, vi får verkligen hoppas att 2016 blir ett riktigt bra år.
  Ha en god fortsättning på dig Kajsa!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Ett riktigt Gott Nytt År önskar jag dig.
  Kram Petra

  SvaraRadera
 3. Härligt tänk! Klart 2016 ska fyllas med positiva saker. Så vacker din sista bild är. Känns som dig när jag ser den. Du gillar ju att fixa till fester som din halloween . Ha en supermysig minisemester. Hoppas vi ses snart igen ivåra små kreativa själars aftnar. Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Jag missade Ivanhoe! Det som är min nyårsdags-grej i vanliga fall=))

  Jag håller med dig. Om att fylla livet med det som är glädje för en. Hoppas att det ska bli ett snällare år mot våra medmänniskor i världen också. Det känns som ett viktigt tema.

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 5. God fortsättning på det nya året till dej från mej!

  SvaraRadera