måndag 1 maj 2017

När körsbärsträden blommar

Krypa ner i mjuka bolster.....
Få bubblet upp på rummet......
Unna sig lite lyx och flärd......

Vi tog in på hotell i helgen och njöt av sköna sängar, bubblor och ett härligt sjudande Köpenhamn.

Vår i Köpenhamn

Bröllopsfeeling på Amalienborg

Vaktpatrull på Amalienborg

Nyhavn gör en inte besviken med full solsken

Vacker arkitektur

Även kvällen bjöd på magi

Vi njöt av solen i Nyhavn, umgicks med vänner och insöp lite Japans kultur i form av Sakura festivalen i Langelineparken. Körsbärsträden stod i blom, Koi fisken vaggade  på linerna, origami hängde i träden, Geisher, krigare, sumobrottare ( i något förminskad form) och 300 årig folkshow uppträde.
Här fanns det Japansk mat, sång, Kalligrafi, motorcyklar, konst och mycket mer....

Köpenhamn är en stad jag kan åka till om och om igen utan att tröttna och alltid hitta en ny hörna att utforska, även om vi missade att testa Silent Disco på Nörrebro denna gången.

Nu njuter jag lite till av ledighet, sol och ett vårrus att kämpa sig igenom

Kram Kajsa

5 kommentarer:

 1. Köpenhamn är en härlig stad. Så trevligt att få se det japanska mitt i allt. Härliga bilder. Hoppas ditt vårrus går bra. Ha en fin dag Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Ser underbart ut. Det låter som du haft en toppenhelg och en riktigt skön ledighet. Heja dig!
  En hel del folk på Nyhavn. Vilket myller.
  Ha en fin dag

  Kramar
  Lene

  SvaraRadera
 3. Så underbart ni verkar ha haft det. Alla blommande träd var väldigt vackra.
  Vilken upplevelse med den japanska festivalen.

  Ha det gott på dig!

  SvaraRadera
 4. Blogginlägget smittar av sig på mig. Härliga foton. Visst är det skönt att unna sig en hotellweekend då och då. Köpenhamn är alltid dejligt. Ett tag funderade jag på att söka jobb där och bo i staden några år.

  SvaraRadera
 5. Köpenhamn är underbart och precis när alla körsbärsträd blommar är det vackrare än någonsin. Härligt att ni var där och njöt till max och jag kan bara nicka instämmande, man får aldrig nog av denna stad. Ständigt något nytt att upptäcka. :)
  Jag hoppas att du har det fortsatt gott även nu när vår har övergått till högsommar. Att du njuter av sköna sommardagar tillsammans med nära och kära? För är det något jag vet med bestämdhet så är det just detta, att du är en mästare på att njuta av livet. Att fånga guldstunderna i både vardag och fest och ge dig hän. Kajsa, kvinnan med det stora varma hjärtat och en inspirerande livsnjutare. Tack för all glädje och värme du har spridit i mina kommentarfält under alla år. Du är en pärla och jag är så glad att våra vägar korsades här i bloggvärlden. Nu slutar jag blogga och virvlar vidare mot nya äventyr men jag kommer självfallet fortsätta kika in här hos dig för att se hur du har det och låta mig inspireras.

  Sköt om dig Kajsa och ha en fantastiskt fin sommar!♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera