måndag 22 augusti 2016

Its great to feel like a Londener isn't it?? Wouldn't recommend it for too long though! ;)

Sommar, sol, semester och lata dagar. Vi har fyllt vår sommar med allt det där man önskar sig på sin semester...sol, lata dagar, god mat, god dricka, vänner, skratt, grillat, musik, lekar, god bok, Köpenhamn, roadtrip, Österlen....listan är lång.....

En dag vid Hallamölla kvarn
Men för att göra en riktigt bra avslut på våra tre veckor, åkte vi till London med ett par goa vänner. Det var en herrans massa år sedan jag var i London och en hel del för mannen, väninnan har varit där ett antal gånger, men hennes man aldrig. Så vi varvade vår helg med nya upplevelser och gamla du-är-turist-och-måste-se upplevelser.


Alltid börja semestern med skumpa...regel nr 1

Tja..ganska vanligt att man såg ut så här under helgen

Härlig kväll vid ThemsenVi hamnade på strandparty längst Themsen...

Härlig stämning vid Themsen med härlig musik, glada människor och goda drinkar
och Teparty vid Camden Market....

Välkommen på teparty hos Madhatter


Så mycket folk överallt, marknadsstånd och matstånd från hela världenVi åkte tunnelbana överallt och gick långa sträckor. Vi såg nytt, gammalt, framsidor, baksidor...

Annorlunda grönljus
...och ändå så är London outgrundligt att upptäcka på en helg. Vi bodde i Stratford som ligger en bit från de centrala delarna. Ett område som ska vara världens mest rasblandade område och lite av en slum. Vi märkte inte av det och kommunikationen fungerade snabbt och lätt.Stratford by night

En av kvällarna såg väninnan tåget vid perrongen och sprang för att hinna med, vi andra gick ...dörrarna stängdes och hon åkte iväg...med en ganska snopen blick. En halv minut senare kom nästa tåg som vi hoppade på...och som vi skrattade. Det såg ju så lustigt ut.


Tre dagar gick snabbt, men fylldes med så mycket. London känns som ett måste att komma tillbaks till snart...och tur är väl att vi redan bokat en helg i Oktober med mannens dotter som fyller 16. Som jag längtar!!

Jobbet har redan greppat tag i oss igen, vi har så smått satt igång renovering av dotterns rum till ett arbetsrum då hon flyttat hemifrån. Det ska bli så roligt att få iordning, att jag nästa inte kan bärga mig. Men först en skönhetssömn väntar.

Kram & ha en fantastisk vecka
Kajsa

5 kommentarer:

 1. Åh, jag vill också åka till London. Men av nån konstig anledning är det ingen i familjen som vill åka dit med mig :( Får bearbeta dom ;)
  Ha en fin tisdag.
  Kram Petra

  SvaraRadera
 2. Vilka underbara bilder!
  Jag har aldrig varit i London eller England över huvudtaget och då har jag släktingar i England. Men jag vill gärna dit. Det blir aldrig av liksom.
  Det känns som du haft en härlig semester.
  Ha en fin dag

  Kramar
  Lene

  SvaraRadera
 3. Så härligt det ser ut. London står på ett av våra mål att åka till. Så spännande med ert nya arbetsrum. Ha en härlig dag Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Vilket härligt sätt att avsluta semestern på Kajsa! :) Underbara bilder och vilka trevliga dagar ni hade i storstaden. Och det jag gillar så mycket med denna stad är att det alltid finns nya saker att se och uppleva. Trots att jag har bott i staden så överraskar den mig ständigt med nya äventyr och det är en del av charmen. Härligt att ha en helg i London att se fram emot i höst också. :)

  Jag hoppas att det har gått bra med arbetsrummet? Även vi har haft ett tomt tonårsrum att förvandla nu i augusti då äldsta dottern flyttat hemifrån. För vår del blev det ett kombinerat gästrum/syrum.

  Ta hand om dig kära Kajsa!♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 5. Så underbart ni verkar ha haft det. Och dina bilder är lika fina som alltid. Var själv i London när jag var 18, men det är ju evigheter sedan. Det har ändrat sig en hel del. Har läst om alla dessa matstånd, och det verkar lockande kan jag säga.

  Kram och ha det bra!

  SvaraRadera