lördag 16 augusti 2014

50 tal med röda läppar

Förra helgen var det mycket ståhej inför Möllevägsdagen i Klagshamn. Mycket som skulle förberedas för mitt hantverksstånd och även till matståndet. Lördagen kom och vädret var ovisst, sol eller regn...det var ingen lovande väderprognos enligt alla väderkanaler. Det började med sol, vi packade upp våra saker, jag körde snabbt iväg( så snabbt det nu kunde gå) på systersonsons dop sen tillbaks till en välfylld väg.




Långa köer för maten, glada entusiastiska tipspromenerare, massor av barn nere vid scouternas karusell, traktorn körde runt med glada barn och många nyfikna framför hantverksstånden.





Två timmar, sen kom det - regnet. Det kom massor sen blev det lugnt och solen tittade fram i cirka en kvart sen fullkomligt öste det ner. Det blev folktomt längst vägen, men de som skulle gå den guidade vinrundan klockan 14 och 15 dök upp med paraply och regnkläder. Folk stannade till och åt lite, hoppade in i växthuset och tog skydd och humören var på topp, trots två timmar som försvann.

Denna veckan har det varit fokus på ett helt annat håll. Idag ska vi gå på bröllop i 50 tals anda. Alla är ombedda att göra det så 50 tals look alike vi bara kan.




Klänningen blir i sjömansstil och skovalet blir nog de öppna att starta dagen med i allafall.

Håret har sprayats, fixats och trixats till en någotsånär frisyr och vinflaskan har blivit iklädd en special sydd vinpåse i rockabillyanda.



Lägg till bildtext


Nu är det bara att se hur alla andra ser ut, spännande. Och bröllop är ju alltid bröllop, vackert.

Ha en fin lördag!

Kram Kajsa

12 kommentarer:

  1. Så kul med bröllop i 50-tals stil!
    Du visar väl bilder hoppas jag=))

    Här är det american car-show idag så hela stan kryllar av människor i coola kläder.


    Kram Hannis

    SvaraRadera
  2. Vilken kul ide med 50 tals bröllop. Ser framför mig hur fin du blir. Hoppas ni haft det trevligt. Kram Pernilla

    SvaraRadera
  3. Kan tänka mig att det var ett roligt och
    fint bröllop, spännande med tema. Och
    den hantverksgatan skulle varit roligt och
    kollat.
    Kramar/AM

    SvaraRadera
  4. Vilken festlig vinpåse! Hoppas att ni hade det riktigt trevligt på bröllopet. Och vilken tur att regnet inte förstörde glädjen förra helgen. Jag blev tvungen att köra dottern på match iBroby och kunde därför inte komma.
    Kram Maria

    SvaraRadera
  5. Å, hoppas att vi får se bilder. Bröllopp som är så romantiskt och fint :) och vad roligt med 50-tals tema. Så fint. Hoppas att vi får se din outfit.

    Ha det fint! Kram Christina

    SvaraRadera
  6. Men! Jädrans regn! Vad synd...det var ju mycket folk först!
    Och vad coolt med temabröllop! Och vilken fin flaska....! :)
    Kram!

    SvaraRadera
  7. Vilken otur med marknadsdagen. Annars är det ju väldigt mysigt med marknadsstånd sommartid. Men ni verkade ju ha kul ändå.
    Vilken häftig vinpåse i rockabillystil. Kammen får mig att tänka på Fonzie.
    Låter kul med 50-talstema på bröllopet. Vore kul om du kunde lägga ut lite bilder på hur ni var klädda.

    SvaraRadera
  8. Jaa detta förbaskade regnande...men vi har klarat oss ganska bra, fast det är mer regn på väg hit upp också ;(....cool vinpåse ;)....ha det gott!
    Kram bia

    SvaraRadera
  9. Trist med vädret men jag tycker det verkar som att marknaden blev rätt lyckad i alla fall med humöret på topp :) Spännande med temat för bröllopet, hoppas få se fler bilder sedan :)

    Kramizar aka

    SvaraRadera
  10. Oooops glömde, vilken superhäftig vinpåse!!!

    kram aka

    SvaraRadera
  11. Jättekul med bröllop och vilka snygga skor du ska ha, blev tokkär i de öppna!=) Snygg vinpåse som passar perfekt, underbar touch med kammen i jeansfickan.=D Härligt att marknaden blev bra trots ostadigt väder. Är det dina fina vinpåsar som syns på en av bilderna?

    //Scaniatjejen
    http://www.scaniatjejen.se

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för din fina kommentar, jodå det är mina vinpåsar som syns. Har en del på www.atelje-lilsis.webshoponline.se men man kan även beställa vis mig, då kan man säga vad man har tänkt sig, så fixar jag något därefter.

      Kram Kajsa

      Radera