Malmöfestivalens sista dag har kommit och jag orkar inte ens tänka mig gå dit. Var en sväng på lunchen bara för att hinna med min favoritmat, en galet snabb sväng...men det är bara sååååå gott.
Cajunkryddad Kyckling med Idahopotatis och limesås...slickar mig runt munnen |
Förr ett par år sedan hittade jag en receptbok på en loppis med massor av recept från just festivalen mattält. Även favoriten fanns med, men jag har ännu inte testat det själv. Kanske är det bra att ha en favorit att återkomma till 1 gång om året!?
Recept från alla världens hörn i en liten bok |
Men med denna lilla parlör kan vi laga strutsburgare, Frasig Anka i Citronsås, Turkisk Tantoni m.m
Regnet börjar ta fart utanför igen och jag ska bara sitta här uppkrupen i soffan resten av kvällen.
Mys på i helgen, för det ska jag passa på att göra.
Kram Kajsa
Den kycklingen provade min dotter. Hon gillade den mycket. Ha en fin kväll Kram Pernilla
SvaraRaderaJag testade den för flera år sedan, riktigt smarrig! Har inte varit på Malmöfestivlaen sedan vi flyttade ut på landet, vi bodde mitt i festivalområdet i många år så man blev liksom liiite trött på det hela. Fast nu börjar suget faktiskt komma tillbaka, näst år kanske?
SvaraRaderaKram Sara
Jag vet känslan...
SvaraRaderaHar jobbat själv i väntan på att min kollega ska komma tillbaka från semestern. Det tar energi som 17!
Hoppas att du får en lugn, lugn helg med god mat och äppelpaj i massor.
Kram Hannis
Mums vad den är god den där kyckligen! Har dock inte ätit den på flera år.....undrar om man kan göra den lika god själv...?
SvaraRaderaKram!
O, en lugn och skön helg. det låter toppen! Njut:)
SvaraRaderaKram Christina